logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Za vlečnico

Vrvi za vlečnico se uporabljajo za naprave, ki transportirajo ljudi po vzpetini . Te vrvi so običajno izdelane iz visokokakovostnih sintetičnih materialov, kot je polystil, ki je trpežen in ima visoko nosilnost.

Vrvi za vlečnico so na voljo v različnih debelinah in dolžinah, odvisno od dolžine vzpetine in moči motorja. Pri izbiri vrvi je pomembno upoštevati dejavnike, kot so nosilnost, razteznost in vzdržljivost. Pomembno je izbrati vrvi, ki so dovolj močne, da lahko prenesejo težo predmeta, ki ga želite vleči, hkrati pa se ne raztegnejo preveč, da ne bi prišlo do poškodb.

Pri uporabi vrvi za vlečnico je pomembno upoštevati pravilno tehniko in uporabo ustrezne opreme, da se prepreči nevarnost padca, poškodb ali nezgode. Poleg tega je treba upoštevati tudi največjo dovoljeno težo, ki jo lahko vlečete z določeno vrsto vrvi, da se prepreči poškodba vrvi ali nevarnost, da se vrv pretrga.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI