logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Statične vrvi

Statične vrvi so vrste vrvi, ki se uporabljajo v različnih panogah, vključno z alpinizmom, plezanjem, reševanjem in drugimi podobnimi dejavnostmi. Gre za vrste vrvi, ki se ne raztezajo, ko se nanje obesi težak predmet, kar omogoča natančno kontrolo in manjšo nevarnost premikanja.

Statične vrvi so običajno izdelane iz sintetičnih materialov. Ti materiali so trpežni in močni, kar omogoča varno dviganje in premikanje težkih predmetov. Poleg tega so lahko statične vrvi opremljene z različnimi dodatki, kot so karabini, vrvne blokade in druge pripomočke, ki povečujejo varnost in nadzor nad vrvmi.

Statične vrvi so običajno na voljo v različnih debelinah, dolžinah in barvah, kar omogoča prilagoditev vrvi glede na namen uporabe. Pomembno je izbrati pravo debelino vrvi, ki bo dovolj trpežna za določeno nalogo, hkrati pa ne bo preveč težka in neudobna za uporabo.

Pri uporabi statičnih vrvi je pomembno upoštevati pravilno tehniko in uporabo ustrezne opreme, da se prepreči nevarnost padca ali poškodb. Pravilna uporaba statičnih vrvi lahko zagotovi varno in učinkovito uporabo, hkrati pa zmanjša tveganje za poškodbe in nezgode.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI