logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Navtične

Navtične vrvi so vrsta vrvi, ki se uporabljajo v pomorstvu in navtični industriji. Te vrvi so običajno izdelane iz sintetičnih materialov, kot so poliester, najlon ali polipropilen, ki so trpežni in vzdržljivi v različnih vremenskih razmerah ter odporni na sol in vodo.

Navtične vrvi so na voljo v različnih debelinah, dolžinah in barvah, kar omogoča prilagoditev vrvi glede na namen uporabe. Obstajajo različne vrste navtičnih vrv, ki so prilagojene različnim namenom, kot so privezovanje čolnov in ladij, vlečenje mrež, dviganje jader in drugi nameni.

Pri izbiri navtičnih vrv je pomembno upoštevati dejavnike, kot so nosilnost, vzdržljivost, prožnost in odpornost na vodo in sol. Pomembno je izbrati vrvi, ki so dovolj močne, da lahko držijo težke predmete, hkrati pa so dovolj prožne, da se lahko prilagajajo gibanju ladij in čolnov na valovih.

Pri uporabi navtičnih vrv je pomembno upoštevati pravilno tehniko in uporabo ustrezne opreme, da se prepreči nevarnost padca, poškodb ali nezgode. Pravilna uporaba navtičnih vrvi lahko zagotovi varno in učinkovito uporabo, hkrati pa zmanjša tveganje za poškodbe in nezgode na morju ali ob obali.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI