logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Elastične gumi vrvi

Elastične gumi vrvi so vrsta vrvi, ki se raztezajo, ko se nanje obesi težak predmet. Te vrvi so običajno izdelane iz sintetičnih materialov, ki jim omogočajo, da se raztegnejo in se nato vrnejo v prvotno obliko.

Elastične gumi vrvi se uporabljajo v različnih panogah, vključno z športom in rekreacijo, logistiko in drugimi dejavnostmi, kjer se zahteva raztegljivost in elastičnost vrvi. Te vrvi so običajno na voljo v različnih debelinah, dolžinah in barvah, kar omogoča prilagoditev vrvi glede na namen uporabe.

Elastične gumi vrvi se uporabljajo za različne namene, kot so kampiranje, privezovanje transparentov, privezovanje drugih predmetov med selitvijo, prevoz tovora in drugih podobnih dejavnostih. Pomembno je uporabljati ustrezno opremo in pravilno tehniko, da se preprečijo morebitne poškodbe ali nezgode.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI