logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Za privez tovora

Trakovi za privez tovora so trakovi, ki se uporabljajo za varno pritrjevanje tovora na vozilo, kot je tovornjak ali prikolica. Ti trakovi so običajno izdelani iz trpežnih materialov, kot so najlon, poliester ali polipropilen.

Trakovi za privez tovora so pomembni, saj zagotavljajo varnost med prevozom in preprečujejo morebitne nevarnosti, kot so zdrs tovora ali padanje s prikolice. Ti trakovi se lahko uporabljajo tudi za pritrjevanje tovora na letalu, ladjah ali drugih prevoznih sredstvih.

Trakovi za privez tovora so na voljo v različnih dolžinah, širinah in nosilnostih, odvisno od teže in dimenzij tovora, ki ga je treba pritrditi. Na koncu traku se običajno nahaja kavelj ali drsnik, ki omogoča pritrditev traku na vozilo. Nekateri trakovi imajo tudi napenjalne naprave, ki omogočajo enostavno in učinkovito napenjanje trakov.

Pri uporabi trakov za privez tovora je pomembno, da se upoštevajo varnostna pravila in smernice za pravilno pritrditev tovora. Pred uporabo je treba preveriti, ali so trakovi v dobrem stanju in ali ustrezajo specifikacijam tovora, ki ga je treba pritrditi. Uporabljati je treba tudi ustrezno količino trakov, da se zagotovi ustrezna raven varnosti med prevozom

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI