logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Dvižni trakovi

Dvižni trakovi so trakovi, ki se uporabljajo za dvigovanje težkih bremen z uporabo dvižnih naprav, kot so žerjavi, dvigala ali druge naprave. Ti trakovi so običajno izdelani iz trpežnih materialov, kot so poliester, ki so zelo močni in odporni na obrabo.

Dvižni trakovi so na voljo v različnih dolžinah, širinah in nosilnostih, odvisno od teže in dimenzij bremena, ki ga je treba dvigniti.

Dvižni trakovi so zelo pomembni pri dvigovanju težkih bremen, saj zagotavljajo varnost in stabilnost med dviganjem. Pri uporabi dvižnih trakov je pomembno, da se upoštevajo varnostna pravila in smernice za pravilno uporabo. Pred uporabo je treba preveriti, ali so trakovi v dobrem stanju in ali ustrezajo specifikacijam dvižne naprave, ki se uporablja.

Poleg tega je treba uporabljati ustrezno količino trakov in jih pravilno namestiti na breme, da se zagotovi ustrezna raven varnosti med dviganjem. Dvižni trakovi so lahko zelo učinkoviti in varni za uporabo, če se uporabljajo pravilno in v skladu s smernicami proizvajalca.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI