logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Večnamenska uporaba

Zaščitne mreže imajo lahko široko paleto uporab, tako na prostem kot v zaprtih prostorih. Poleg zunanje otroških igrišč in telovadnic, ki smo ju že omenili, se lahko uporabljajo tudi v športnih dvoranah, na gradbiščih, v industriji, v kmetijstvu, za zaščito okenskih odprtin , za galerije v novodobnih hišah, za ograje na počitniških objektih in še mnogo več.

Na primer, v športnih dvoranah se lahko uporabljajo zaščitne mreže kot varovalo pred žogami, ki bi lahko priletela iz igrišča in poškodovala obiskovalce. Na gradbiščih se lahko uporabljajo zaščitne mreže za varnost delavcev, ki delajo na višini, ali pa za zaščito mimoidočih pred padajočim gradbenim materialom.

V industriji se lahko uporabljajo zaščitne mreže kot zaščita pred izpadom drobnih delcev, kot so kovinski opilki, prah in drugi materiali, ki bi lahko ogrozili zdravje delavcev. V kmetijstvu se lahko uporabljajo zaščitne mreže kot zaščita pred živalmi ali pa kot podpora pri gojenju rastlin.

Vsestranskost zaščitnih mrež je odvisna od njihove trpežnosti, kakovosti in sposobnosti, da izpolnjujejo različne zahteve glede zaščite in varnosti. V vsakem primeru je pomembno, da se zaščitne mreže namestijo in vzdržujejo v skladu s priporočili proizvajalca ter glede na specifične potrebe uporabnika.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI