logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Rokomet

Tudi v rokometu so športne mreže pomemben del opreme na igrišču, saj služijo kot varovalo pred žogami, ki letijo mimo vrat ali mimo stranske črte. Športne mreže na rokometnih igriščih so prav tako izdelane iz trpežnih materialov, kot so polietilen, polipropilen ali poliamid, in so različnih dimenzij, odvisno od velikosti igrišča.

Mreže so nameščene na zadnjih stebrih vrat, na zgornji in spodnji prečki, ter na stranskih stebrih ob stranskih črtah. Mreže se morajo pravilno prilegati okviru vrat in biti napete, da preprečijo, da bi žoge odletavale iz igrišča.

Poleg tega se lahko na nekaterih rokometnih igriščih uporabljajo tudi zaščitne mreže za zaščito pred žogami, ki letijo iz sosednjih igrišč ali predmetov, ki bi lahko ogrozili igralce in gledalce. Zaščitne mreže se v tem primeru namestijo ob meji igrišča in morajo biti dovolj visoke, da preprečijo, da bi žoge in drugi predmeti leteli iz igrišča.

Pri izbiri športnih mrež za rokometna igrišča je pomembno izbrati kakovostne materiale, ki so odporni na vremenske razmere in obrabo ter zagotavljajo zadostno stopnjo varnosti in zaščite za igralce in gledalce. Poleg tega je pomembno, da se mreže redno vzdržujejo in pregledujejo, da se zagotovi njihova učinkovitost in zanesljivost.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI