logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Odbojka na mivki

Športne mreže so prav tako pomemben element pri odbojki na mivki. V primerjavi z dvoransko odbojko pa so mreže za odbojko na mivki izdelane iz drugačnih materialov, saj so namenjene uporabi na prostem in so izpostavljene različnim vremenskim vplivom.

Mreže za odbojko na mivki so običajno narejene polietilena in PVC folije, ki sta lahka in vzdržljiva materiala. Višina mreže pri odbojki na mivki je nižja kot pri dvoranski odbojki, saj se igralec giblje po mivki, kar je fizično bolj naporno. Višina mreže v odbojki na mivki je 2,24 metra pri moških in 2,13 metra pri ženskah.

Mreže za odbojko na mivki so pritrjene na kovinske stebre, ki so zapičeni v mivko. Stebri so običajno narejeni iz aluminija ali jekla, kar zagotavlja stabilnost mreže in jo ščiti pred vplivi vremena.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI