logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Hokej

Hokej je šport, ki se igra s palico in ploščkom. Športna mreža pri hokeju se uporablja kot gol in je nameščena na obeh koncih igrišča. Cilj igre je doseči čim več golov nasprotne ekipe.

Mreže za hokej so običajno narejene iz poliestra ali najlona, ki sta trpežna in odporna na udarce. Mreže so običajno pritrjene na kovinsko konstrukcijo, ki je nameščena za golom. Velikost mreže za hokej se razlikuje glede na vrsto igrišča in lige, vendar je običajno približno 1,8 metra visoka in 1,2 metra široka.

Mreže za hokej morajo biti izdelane iz visokokakovostnih materialov, da lahko prenesejo sile in udarce med igro. Mreža mora biti tudi dovolj trdno pritrjena na konstrukcijo, da se zagotovi stabilnost med igro. Poleg tega je pomembno, da se mreže redno pregledujejo in vzdržujejo, da se zagotovi njihova zanesljivost in preprečijo morebitne poškodbe igralcev.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI