logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Dvoranska odbojka

Športne mreže so v dvoranski odbojki ključnega pomena, saj ločujejo igrišče in služijo kot varovalo pred žogami, ki letijo mimo igrišča. Mreže v dvoranski odbojki so običajno izdelane iz trpežnih materialov in so dimenzionirane glede na velikost igrišča in predpisane standarde tekmovanja.

Mreže so pritrjene na stebrih na obeh straneh igrišča in se morajo pravilno prilegati okvirju igrišča, da preprečijo, da bi žoga letela izven meja igrišča. Mreže v dvoranski odbojki so navadno izdelano po FIVB standardu. Višina mreže je odvisna od ravni tekmovanja in spola tekmovalcev, za moško odbojko je višina mreže 2,43 metra, za žensko pa 2,24 metra.

Poleg tega je pomembno, da se mreže redno vzdržujejo in pregledujejo, da se zagotovi njihova učinkovitost in zanesljivost.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI