logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Badminton

Badminton je šport, ki se igra s posebno lahko žogico in loparji. Športna mreža pri badmintonu se uporablja kot ločilnica med igralci in je nameščena v sredini igrišča.

Mreže so običajno pletene v kvadratni obliki z majhnimi luknjicami, da se prepreči, da bi žogica prešla skozi mrežo med igro. Velikost mreže za badminton je standardizirana in je 1,55 metra visoka in 6,1 metra široka.

Mreže za badminton morajo biti trpežne in odporne na vremenske razmere, da lahko prenesejo sile, ki nastanejo med igro. Mreža mora biti tudi tesno povezana s kovinsko konstrukcijo, ki je nameščena na obeh straneh igrišča, da se zagotovi stabilnost med igro. Poleg tega je pomembno, da se mreže redno pregledujejo in vzdržujejo, da se zagotovi njihova zanesljivost in preprečijo morebitne poškodbe igralcev.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI