logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Za gradbišča za odre

Industrijske mreže se uporabljajo tudi za zaščito gradbenih odrov. Oder je začasna konstrukcija, ki omogoča dostop do dela, ki se izvaja na višini, kot so fasade, strehe, okna in drugo. Mreže za zaščito gradbenih odrov se običajno uporabljajo za zaščito ljudi in opreme pred padajočimi predmeti in materiali.

Mreže za zaščito gradbenih odrov so izdelane iz kakovostnih materialov, kot so poliesterska vlakna ali polipropilen. Mreže so zasnovane tako, da se prilegajo obliki odra in se pritrdijo na okvir odra. Mreže morajo biti nameščene tako, da preprečujejo padce materialov in predmetov z odra.

Poleg tega se industrijske mreže lahko uporabljajo tudi za zaščito delovnih mest, kjer obstaja nevarnost padca. Te mreže so nameščene pod delovne platforme, kjer lahko delavci izgubijo ravnotežje in pasti.

Pri izbiri mrež za gradbene odre je pomembno, da izberete prave velikosti, ki se prilegajo okviru odra. Mreže morajo biti trpežne in odporne na vremenske razmere ter imeti dovolj močne pritrdilne elemente, ki zagotavljajo stabilnost in varnost. Pravilno nameščene mreže za zaščito gradbenih odrov so ključnega pomena za zagotavljanje varnosti delavcev in mimoidočih na gradbišču.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI