logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Za gradbišča – varovalne

Industrijske mreže se uporabljajo tudi na gradbiščih kot varovalne mreže. Te mreže so namenjene za zaščito delavcev in mimoidočih pred padajočimi predmeti in materiali. Mreže so običajno izdelane iz visoko kakovostnih poliesterskih vlaken, ki so trpežna in odporna na vremenske razmere.

Varovalne mreže se običajno uporabljajo na gradbiščih, kjer se opravljajo dela na višini, kot so gradnja stavb, mostov in drugih konstrukcij. Mreže so nameščene pod gradbeno ploščadjo, nad prehodom za pešce in na drugih območjih, kjer obstaja nevarnost padajočih materialov. Varovalne mreže so zasnovane tako, da preprečujejo, da bi se predmeti, kot so opeka, betonski deli in drugo, zgrmeli na tla in ogrozili delavce in mimoidoče.

Poleg tega se industrijske mreže lahko uporabljajo tudi kot mreže za preprečevanje padcev. Te mreže se namestijo pod delovne platforme ali na mestih, kjer obstaja nevarnost padca, da se prepreči poškodbe in poškodbe pri padcu.

Pri izbiri varovalnih mrež za gradbišča je pomembno, da izberete kakovostne materiale, ki zagotavljajo trajnost in odpornost na vremenske razmere. Prav tako je pomembno, da so mreže pravilno nameščene in pritrjene, da zagotovijo maksimalno varnost na gradbišču.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI