logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Plezalne vrvi

Plezalne vrvi so priljubljena izbira za igrala in so odličen način za spodbujanje otrokove koordinacije, ravnotežja, moči in vzdržljivosti. Vrv je trpežen in vzdržljiv material, ki lahko zdrži veliko obremenitev in je odporen na različne vremenske razmere.

Plezalne vrvi so običajno narejene iz sintetičnih materialov, kot so polietilen ali najlon, in so na voljo v različnih dolžinah in debelinah. Običajno so opremljene z različnimi kljukami ali zaponkami za pritrditev na igrala ali drugo opremo.

Pri uporabi plezalnih vrvi je pomembno, da so varno pritrjene in ustrezno nameščene. Otroci naj bodo vedno pod nadzorom odraslih in naj se uporabljajo samo na način, za katerega so namenjene. Prav tako je pomembno, da so vrvi redno pregledovane, da se zagotovi njihova varnost in vzdržljivost.

Plezalne vrvi so lahko del različnih igral, kot so plezalne stene, mreže in mostovi. Lahko se uporabljajo tudi kot samostojen element, ki otrokom omogoča, da se povzpnejo na vrh in si ogledajo okolico.

Plezalne vrvi so tako zelo priljubljen element na igralih, saj so odličen način za spodbujanje otrokovega gibanja, razvijanje moči in motoričnih spretnosti, ter so lahko tudi zelo zabavne za uporabo.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI