logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Plezala

Plezala so eno od najbolj priljubljenih igral za otroke na prostem. So zabavna in hkrati koristna, saj otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja, koordinacije in moči.

Plezala so na voljo v različnih oblikah in velikostih, od majhnih otroških plezal do velikih, večstopenjskih plezalnih stolpov.

Plezala so lahko samostojna ali del kompleksnejših igralnih naprav, kot so plezalni stolpi, tuneli in mostovi. Medtem ko so nekatera plezala zasnovana za uporabo na prostem, so druga primerna tudi za uporabo v zaprtih prostorih, kot so igralnice in dvorane.

Varnost je pri uporabi plezal ključna. Otroci naj bodo vedno pod nadzorom odraslih, ki naj zagotovijo ustrezne varnostne ukrepe, kot so varnostni pasovi in obloge, ter naj zagotovijo, da so plezala v dobrem stanju.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI