logo icon

Dosledno izpolnjevanje dogovorjenih parametrov

Izven serijska
naročila

Dosledno upoštevanje
zakonskih zahtev

Novosti na področju materialov

Lestve

Lestve so eden od klasičnih elementov na igralih in so zelo priljubljene med otroki. Obstaja več vrst lestev, ki se uporabljajo v igralih, kot so ravne lestve, viseče lestve.

Lestve so izdelane iz različnih materialov, kot so les, kovina in plastika, in so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Najbolj pogosta oblika lestve na igralih je ravna lestev z različnim številom stopnic. Viseče lestve so običajno narejene iz vrvi ali trakov in so lahko težje dosegljive za mlajše otroke.

Pri uporabi lestev na igralih je pomembno zagotoviti varnostne ukrepe, kot so varnostni pasovi in obloge, ter zagotoviti, da so lestve v dobrem stanju. Otroci naj bodo vedno pod nadzorom odraslih in naj se uporabljajo samo na način, za katerega so namenjene.

Lestve so pomemben element igral za otroke, saj spodbujajo motorične spretnosti, koordinacijo in ravnotežje ter otrokom omogočajo, da se igrajo na različne načine.

GALERIJA IZDELKOV

SPOZNAJMO SE

Tukaj smo za vaša vprašanja

Naša lokacija

Trubarjeva ulica 1, 2310 Slovenska Bistrica

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLETNA
TRGOVINA

POLIPLET

PREMIUM

PRODUKTI