Zgodovina

Zgodovina

Podjetje Poliplet ima za sabo že dolgo prehojeno pot, zato lahko rečemo, da je tradicija naše osnovno vodilo, vendar pa smo jo konstantno nadgrajevali, dodajali nove ideje ter v 47 letih delovanja zabeležili mnogo razvojnih sprememb.

 

Leto 2005 je še posebej zapisano v zgodovino, saj smo investirali v nakup novega poslovno-proizvodnega objekta v industrijski coni v Slovenski Bistrici, kjer smo odprli tudi industrijsko prodajalno. Ves čas si prizadevamo ustvarjati prepoznavno in zaupanja vredno ime, zato vlagamo tako v naše kadre kot v tehnologijo.

 

Leta 2007 smo skupino Poliplet dodatno oplemenitili z nakupom blagovne znamke Totra in tako proizvodnjo razširili z dodatno dejavnostjo – izdelovanjem in konfekcioniranjem vezalk. Proizvodni program kontinuirano širimo ter v naše procese dela vključujemo nove ideje, zato verjamemo, da je pred nami uspešno nadaljnje poslovanje. Tudi v prihodnje želimo ostati prepoznavni kot profesionalno in kakovostno podjetje, zato si bomo še naprej prizadevali graditi nove uspešne poslovne poti.